La casa

La casa ofereix diversos espais, que volem compartir amb tots vosaltres.

IMG_0240

Com és una gran sala on es poden rebre a grups, equipada amb música i llar de foc. Disposem de cadires pels tallers on s’hagi de seure gent. També tenim mantes, estores i esterilles per les activitats que requereixin estirar-se o seure a terra.

IMG_0358

Disposem també de 1 menjador per a grups grans a part del menjador habitual, en cas de fer àpats a la casa, es podrà triar si es vol menjar amb nosaltres o separat.IMG_0366

Els grups de fins a 5 persones es podran quedar a dormir en una habitació preparada amb literes. La casa disposa també de 2 lavabos amb dutxes.

 IMG_0418IMG_0419

Tenim un hort, on es pot venir a treballar, relaxar-se i aprendre quines són les verdures de temporada, com fer bancals i associacions i algunes de les propietats de les plantes que hi tenim.

IMG_0369

A més de l’hort, a casa hi tenim gallines, pollastres, cabres, gats i gossos que estarem encantats que vingueu a conèixer!

IMG_0260IMG_0376

Podeu consultar la disponibilitat de la casa, i l’aportació que cal fer o el possible intercanvi que podem fer enviant un correu a cancomatei@gmail.com.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s