El projecte

Hem creat un espai, a prop del Montseny, i accessible en tren i en cotxe. Aquest lloc és Can Comatei, una casa oberta a oferir els seus espais per a tallers.

Tallers: Des de la casa, es proposen tallers on difonem els nostres aprenentatges sobre un estil de vida alternatiu, menys consumista i més ecològic, que impliquen, cosmètica natural, agricultura, criança d’animals… Però oferim també la casa per a qui  vulgui un espai on realitzar trobades i tallers en grup. És a dir, s’organitzen tallers de professionals externs a la casa. Podeu consultar i preguntar aportacions i intercanvis a cancomatei@gmail.com, també us convidem a que visiteu la casa.

Espai de convivència: A la casa hi vivim de manera habitual 2 persones, i espai per a poder dormir fins a 8 persones. A més hi ha espais on fer tallers i menjar a l’interior o exterior de la casa. Si vols venir a conviure amb nosaltres uns dies, informa’t!

Espai d’intercanvi: Moltes vegades hi ha llibres i roba que ja no utilitzem, però no llencem perquè estan bé. Doncs a Can Comatei hem posat a l’abast de tothom, un espai on deixar aquests llibres i les peces de roba, perquè altres ho aprofitin. D’aquesta manera, els que hi deixeu coses, també podreu buscar si hi ha alguna cosa que us interessa. És una iniciativa que no té cap més intenció que la de facilitar l’intercanvi de manera continuada, sense monedes ni quantificar que deixes i que agafes, sinó confiant en la voluntat de qui intercanvia.

Agricultura ecològica: Tot i que no ens regim completament per cap tendència, es podria dir que anem ideològicament pel camí de la permacultura i l’agricultura biointensiva, és a dir, busquem la sostenibilitat de l’hort i que produeixi els vegetals al seu ritme. Respectant les formes del terreny i abonant la terra amb els residus domèstics, de manera que a casa no sobri gaire cosa, i vagi tot cap a l’hort. A casa hi produïm verdures i ous ecològics, i carn de pollastre ecològic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s