Xampú nou vida nova

Heu vist el nostre xampú? Busquem alternatives als químics!

DolçaMent

Ja és hora de desvetllar una nova recepta! Porto temps anant en busca de la recepta perfecta del xampú. La majoria de xampús naturals porten tensioactius, i a mi no m’acaben de convèncer, ja que tot i que els podem posar naturals, arriben als rius ja que les depuradores no els aturen. I com que influeixen en la tensió superficial de l’aigua, poden perjudicar a insectes i animals aquàtics. Un altre motiu, és que són un ingredient més a aconseguir. S’ha de buscar, anar a la botiga, comparar preus… I és una feina extra.

Vaig estar un temps amb el xampú “no poo“, però el meu cabell va quedar fet una escombra! Aquest mètode consisteix en netejar el cabell amb bicarbonat, esbandir, i acondicionar amb vinagre diluït en aigua, i tornar a esbandir.

Bé, jo només vull que el meu cabell quedi suau, net i no m’hi…

View original post 357 more words

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s