Vols trobar roba i llibres de segona mà o no saps que fer amb els vells? Vine a Can Comatei

Bona nit! primer de tot agraïr a en Jaume Fugarolas que ens ha regalat el domini web d’aquest blog! A partir d’ara ens trobareu simplement amb cancomatei.org!

Amb aquesta entrada volíem donar a conèixer un espai de la casa que ens estimem molt. Es tracta de ni més ni menys que l’entrada principal de la casa. Donat que volem que la casa sigui un espai on la gent hi pugui venir a compartir els seus tallers i coneixements, vam pensar només començar que podria ser un bon lloc per posar un espai d’intercanvi. Un espai on els que passen per la casa hi puguin deixar les peces de roba i llibres en bon estat que ja no volen i els fan nosa i alhora remenar i trobar-ne de nous.

IMG_0363

I Amb aquesta idea vàrem crear a l’entrada de la casa l’espai d’intercanvi. L’intercanvi no està comptabilitzat, ja que pot ser perfectament que una persona tingui molta roba per donar, i una altra en necessiti molta i no pugui donar res, així que els canvis són lliures, s’agafen i es deixen coses amb tranquil·litat i al ritme de cadascú.

IMG_0364

Esperem veure cada cops més moviments d’aquests en espais comuns. Així que si t’agrada la idea i un dia, et vols passar, estarem encantats d’obrir-te les portes, això sí, envia’ns un correu abans de venir a cancomatei@gmail.com. I si vens a alguna de les activitats i vols passar una estona per aquest espai, endavant!

Us esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s