Moltes gràcies!

Vàreu ser més de 50 persones les que vàreu passar per Can Comatei aquest dissabte 8 de novembre, i us voliem agraïr a tots i totes les bones estones que vam passar juntes.

Gràcies als meravellosos plats que vau portar per dinar, gràcies als somriures que portàveu a la cara, gràcies a les dones, als homes i als nens que vau venir, gràcies pels obsequis, gràcies per col·laborar en el nostre punt d’intercanvi de llibres i roba, gràcies pels consells, gràcies per les noves amistats, gràcies al fotògraf de la foto en grup i a tots els que ens vau fer fotos (que nosaltres amb la il·lusió no en vam fer cap…), gràcies per la meditació, gràcies per la caminada, gràcies per deixar la casa neta quan vau marxar, gràcies per escoltar-nos, gràcies!

1982037_875639705788372_6643946349303679424_n

Perquè va ser el conjunt de tots els bocinets de cadascú de vosaltres el que va omplir Can Comatei d’il·lusió i bon ambient, i estem molt contents de que fos així. No podríem haver disfrutat més obrint les portes de casa nostra a totes vosaltres. Per això gràcies de tot cor!

També vàrem trobar a faltar alguns de vosaltres que per diversos motius no hi vau poder ser, però ens vàreu enviar missatges d’enhorabona, i recolzament, a tots vosaltres, també, moltes gràcies!

El projecte acaba d’engegar, i amb força, així que properament us anirem penjant les activitats que anem fent per casa, i també alguns trucs de permacultura i receptes per llepar-se els dits i estar entretinguts!

Gràcies, gràcies, gràcies, i fins aviat!

Eulàlia, Manel i Selena

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s