Benvinguts a Can Comatei

Hola a tots i totes,

som l’Eulàlia Camps, la Selena Gismeros i en Manel Fugarolas, i estem molt il·lusionats pel nou projecte que acabem d’emprendre.

Captura de pantalla 2014-10-20 a les 10.00.35

Aquest projecte es tracta de la creació d’un espai on volem aprendre i avançar en el mòn de la permacultura, i on també hi tenen cabuda tot tipus de tallers, ja sigui dirigits per algun de nosaltres tres o per persones que estiguin interessades en venir a impartir-los en aquest espai.

La veritat, és que diem tallers i ho diem així en general, perquè sabem que hi ha moltes coses per aprendre i estem oberts a un gran ventall de possibilitats, per això i perquè tenim ganes de mostrar el que volem fer, us convidem a que us passeu per casa. I no hi ha millor moment per passar-vos a veure de què va que el dia 8 de novembre, dia en què inaugurem aquest espai.

La casa estarà oberta de les 11 a les 18h, i us hi podeu passar en quansevol moment, tant els que ja ens coneixeu com els que no, i estarem encantats d’explicar-vos el que s’hi pot fer en aquest espai.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s